Ciutat

El carrer de Copenhaguen es perllongarà fins a la ronda d’Europa, a Can Llong

D'esquerra a dreta, el carrer Copenhaguen, el tram que s'ampliarà i la ronda d'Europa / GOOGLE MAPS

El carrer de Copenhaguen, al barri de Can Llong, es perllongarà fins a la rotonda de la ronda d’Europa, davant el punt blau. La Junta de Govern Local ha aprovat avui la segona fase del projecte d’urbanització del Polígon II del Pla Parcial de Can Llong.

L’actuació comportarà tant el moviment de terres com la pavimentació del terreny i els aspectes relacionats amb els serveis: clavegueram, enllumenat, subministraments, recollida pneumàtica, etc. També s’acabaran les voreres i la instal·lació de serveis pendents als carrers de Venècia i Berlín, treballs que van quedar pendents durant la primera fase del pla.

Les obres tenen un pressupost d’1,5 milions d’euros i un termini d’execució de vuit mesos; i aniran a càrrec de PI Consultora d’Enginyeria Civil i Urbanisme, SL. Aquesta nova fase és la segona i última del projecte, després que la primera s’executés el 2015.

Comentaris
To Top