Publicitat
Vallès

Detinguts 'in fraganti' dos lladres quan intentaven accedir a una finca a Cerdanyola del Vallès

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir el passat 23 de setembre dos homes de 23 i 45 anys, de nacionalitat georgiana i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van succeir al voltant de les 09.30 h del mateix dia, mentre els agents, de paisà, realitzaven servei de prevenció de robatoris amb força a domicilis a la zona centre del municipi, concretament al carrer i passatge Santa Eugènia. Els policies van trobar un home que mostrava una actitud sospitosa, estava assegut en un banc en actitud de vigilància i mirant en totes direccions.

Mentrestant, un altre home entrava i sortia de diferents finques sense deixar de controlar l’entorn en tot moment mentre es desplaçava. Aquesta actitud que va fer sospitar els agents, que van deduir que els dos homes es trobaven confabulats per tal de cometre robatoris. Per poder accedir a les finques, l’home manipulava el pany de la porta del bloc de pisos amb un plàstic transparent.

Publicitat

El lladre que feia les funcions de vigilància va sospitar dels agents i va trucar al seu company per tal que marxés del lloc a la vegada que ell també va començar a córrer però els policies els van aturar a tots dos. Portaven a sobre un ferro metàl·lic tipus rossinyol utilitzat habitualment per obrir les portes dels portals; i també plàstic transparent i una navalla multi ús.

Els detinguts, amb antecedents policials previs per delictes similars, van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top