EDITORIAL

No ho deixem en punt mort

El 60% dels projectes guanyadors del programa ‘Construint ciutat’, impulsat durant l’anterior govern, encara no s’han dut a terme. Moltes propostes demanen temps –són obres públiques i els tràmits són lents– però en d’altres casos els retards semblen més qüestió d’inoperància. Ben pocs dels impulsors dels projectes aprovats el 2019 han rebut el 80% de la subvenció que se suposa que haurien de percebre abans del desembre. Alguns es plantegen abandonar la idea, incapaços d’assimilar els costos ells mateixos.

Publicitat

Des del D.S. esperem que tot i que ‘Construint Ciutat’ no és un programa ideat per l’actual consistori, els pressupostos ja atorgats es respectin, tal com indiquen algunes fonts municipals. Al gener ja vam fer una editorial analitzant aquest programa en què recordàvem un antic eslògan de la Pirelli: “La potència sense control no serveix per a res”. Ara que sembla que ‘Construint Ciutat’ sembla haver quedat en standby, i seguint amb l’analogia automobilística, demanem que tot plegat no quedi en punt mort. Una trentena de projectes escollits per la ciutadania necessiten finançament i execució. I si qui ho impulsa és una entitat, ho necessiten aviat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top