Esports

El suís Johan Nikles guanya l'Open BBVA en el C.T. Sabadell

Colofó a un gran torneig. El suís Johan Nikles s'ha proclamat brillant campió del 27è Trofeu Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell-Open BBVA després de superar a la final l'espanyol Ricardo Ojeda per 5-7 6-4 i 6-0 en dues hores i mitja de partit.

Els dos finalistes juntament amb autoritats, patrocinadors i aplegapilotes / CTS (cedida)

El jugador de l'Acadèmia de Tennis Ferrer s'ha pogut recuperar bé del maratonià partit de gairebé tres hores en les semifinals d'ahir on va remuntar un 5-2 en el tercer set amb pilota de partit en contra.

Publicitat

La final també es preveia duríssima des de l'inici, ja que tots dos jugadors feien uns intercanvis llarguíssims des del fons de la pista. El primer set ha durat més d'una hora. Després d'haver guanyat el primer set Ricardo Ojeda anava 4 a 0 a dalt al marcador al segon set. Semblava tenir el camí molt aplanat cap a la victòria Però Johan Nikles no s'ha rendit i ha començat nova i espectacular remuntada aconseguint un parcial de 12 jocs seguits fins a proclamar-se campió de manera inapel·lable. Ojeda no s'ha refet del cop i ha caigut 6-0 en el tercer set.

Durant el repartiment de premis, han assistit Joan Carol representant de la Federació Espanyola de tennis; Joan Andreu, representant de la Federació Catalana; August Serra, president del Club Tennis Sabadell; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes i els patrocinadors principals, BBVA, Ramar, Mavisa-Peugeot i l' Ajuntament de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top