Publicitat
Oci i cultura

Alexa Moya i Julia Godino triomfen al XIV Certamen Coreogràfic de Sabadell

Instantània del certamen de dissabte / ÓSCAR ESPINOSA

El dissabte va tenir lloc la 14a edició del Certamen Coreogràfic de Sabadell, en la qual es van mostrar 7 coreografies, seleccionades entre les 46 propostes que es van rebre el juliol passat en una convocatòria oberta. Organitzat per l’Associació Petit Món amb el suport de l’Estruch, en aquesta edició es van presentar més propostes que mai –doblant en nombre de les últimes edicions–, tant de l’àmbit català i de l’Estat com internacional –una de les propostes procedia del Japó–. Així mateix, s’ha batut el rècord d’assistència i s’han exhaurit les localitats, és a dir, 188 espectadors.

Una edició en què Alexa Moya Panksep i Júlia Godino Llorens han guanyat el primer premi i premi del públic, per l’obra Picnic on the Moon. El palmarès continua amb el segon premi rebut per la Cia Kodance, amb el seu projecte @P./P. El premi del Paso a 2 - Certamen Coreográfico de Madrid (participació en el taller de formació programat dins del 33è certamen) ha estat per a Dunya Narli, per The inlorious fortune. El premi NunArt Guinardó ha estat per a Elvi Balboa, per Am I what?

Publicitat

A més a més, el premi Centre Cívic Barceloneta ha estat per a Miren Lizeaga Gonzalez i Laura López, amb l’obra EL.LLA. El premi de l’Institut del Teatre i la Diputació de Barcelona ha recaigut en el Colectivo sin par, gràcies a la iniciativa Efecto Siam. Finalment, Leandra Trenas ha resultat finalista, amb la seva obra Balance.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top