Ciutat

Ciutadans reclama construir un nou ‘skatepark’ al Parc de Catalunya

Un usuari de l''skatepark' del parc de Catalunya, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Ciutadans reclama al govern municipal que construeixi un nou skatepark al Parc de Catalunya en substitució de l’actual, “en pèssimes condicions pel deteriorament i la falta de manteniment”, fet que asseguren que el converteix en un perill per als seus usuaris. Als regidors de la formació els consten caigudes o accidents a causa d’aquesta situació.

La formació taronja denuncia en un comunicat que en aquest espai hi ha cargols que sobresurten, rampes que rellisquen o baranes mal posades. La font no funciona i les papereres escassegen, afegeixen. Per això proposen parlar amb els usuaris i consensuar la millor ubicació, dins el mateix parc, per construir una nova instal·lació que millori tots aquests aspectes i, en definitiva, sigui més segura.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament, Adrián Hernández, carrega en un comunicat contra els últims governs municipals perquè “no han mostrat suficient interès per mantenir i millorar aquestes instal·lacions”.

Zoom: Acrobàcies i velocitat

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top