Diners

El Grup Carinsa crea salses sòlides

L’expositor amb el nou producte patentat pel Grup Carinsa, a Madrid / CEDIDA

Han tornat a innovar. El Grup Carinsa, amb seu a Sant Quirze del Vallès, ha desenvolupat i ha patentat les salses sòlides. A través de la marca Carinsalsa, la companyia dirigida per Vanesa i Denia Martínez, ha creat els condiments més populars del mercat com quètxup, mostassa i tomàquet en aquest innovador format.

L’empresa ha presentat aquesta última patent a la 5a edició d’Alibetopías, la trobada anual del sector de l’alimentació i begudes, que es va celebrar dijous passat a Madrid. Entre els avantatges d’aquest nou format és que les salses sòlides mantenen el sabor autèntic durant tota la seva vida útil. A més, és termo-reversible, és a dir, que es fon amb l’escalfor. Així, les salses obtenen el seu aspecte original. Així mateix, és fàcil de tallar en porcions. D’aquesta manera, s’evita un consum descontrolat. També destaca perquè no taca ni esquitxa i no necessita refrigeració. Segons els seus creadors, un dels principals beneficis és que aquest format és més sostenible. Si més no, es redueix l’ús dels plàstics per als seus envasats.

L’I+D+i és un dels pilars estratègics de creixement de Grup Carinsa, àmbit en el qual cada any inverteix fins a un 20% dels beneficis. La companyia té una diversitat de patents i models d’utilitat registrats, com per exemple la pre-mescla aromatitzant en el pinso compost per a animals de proveïment per augmentar la seva productivitat, el probiòtic per a indústria alimentària Lactobacillus plantarum Lp3547 amb provada activació del sistema immune, o el xiclet dual que canvia de sabor quan es comença a consumir.

La directora executiva del Grup Carinsa, Vanesa Martínez, va participar com a ponent a Alibetopías. En el bloc que portava per títol La internacionalització de la zona MENA (Orient Mitjà i Nord d’Àfrica), Martínez va parlar sobre com Ampliar espais, reduir temps.

En aquesta conferència va explicar com l’anticipació i l’especialització han estat clau en l’expansió i el creixement de la companyia, que comercialitza els seus productes a més de 55 països. De fet, el grup està present a 4 dels 5 continents.

Comentaris
To Top