Publicitat
Ciutat

En portada: ‘I ara, què?’

I ara, què? Aquesta és la pregunta que ens fem a la portada d’aquest dimarts. Després d’una intensa jornada de protestes en resposta a la sentència del Tribunal Suprem, Sabadell es llevarà el 15 d’octubre sabent que les manifestacions continuaran, i amb la incògnita de què farà la classe política catalana i espanyola; i els tribunals. Intentem respondre-ho al diari d’aquest dimarts i dimecres, amb opinions de sabadellencs destacats i el millor resum de la jornada.

Publicitat

També destaquem la victòria del Centre d’Esports a Segona B, que per moments va col·locar els arlequinats líders de la competició. Finalment, dediquem un espai a la secció d’Oci, en la qual us expliquem que als Cinemes Imperial trobareu aquesta setmana tot un repertori de pel·lícules de temàtica LGBTI.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top