Publicitat
Ciutat

En portada: 'Així, no'

És el tema dels darrers dies: els aldarulls que s'escampen per tot Catalunya –i també Sabadell– des que es va conèixer la sentència del Procés. Aquest dijous dediquem una pàgina a explicar les protestes que hi ha hagut els darrers dies a la ciutat, i la reacció de ciutadans i polítics. També publiquem una extensa editorial –la més llarga que hem fet fins ara– posicionant-nos davant la greu situació que viu la ciutat i el país.

Publicitat

Ja en pàgines interiors, dediquem el tema del dia als vins del Parc Agrari del Ripoll, entrevistem el marit de Carme Forcadell, Bernat Pegueroles, expliquem que la possible ampliació del campus de la UAB a Sabadell es podria fer a l'Artèxtil o a l'antiga caserna de la Guàrdia Civil.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top