Publicitat
Ciutat

VÍDEOS i FOTOS: Milers de sabadellencs participen a la Marxa per la Llibertat

L’anomenada ‘Columna Sant Quirze’ ha recorregut a peu la C-58 i ha entrat a Barcelona per la Meridiana

Arribada de la Columna Sant Quirze a la Meridiana de Barcelona, a la qual s'han unit molts sabadellencs i barcelonins / EFE

A la ciutat; carrers buits i locals tancats. I a la C-58 i Barcelona; milers de sabadellencs participant a la Marxa per la Llibertat, que aquest divendres ha arribat a la capital catalana per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem. Si dijous van ser unes 15.000 les persones que van creuar Sabadell en direcció a Sant Quirze; aquest 18 d’octubre són molts milers més les que s’hi han sumat. Són veïns i veïnes de Sabadell i les poblacions properes, però també tots els independentistes de les anomenades columnes de Vic i Berga, que aquest 17 d’octubre han fet nit a Sant Quirze.

De bon matí, cap a les 9 h, els participants han pres la C-58 i s’han dirigit a peu a Barcelona per participar en la gran manifestació d’aquest divendres a la tarda. La carretera ha quedat tallada en direcció a la capital catalana durant bona part del matí, però el trànsit –escàs– no ha quedat interromput en cap moment en direcció al Vallès. Cap a les 12 h, la capçalera de la Columna Sant Quirze ha entrat a Barcelona per l’avinguda Meridiana, creuant els barris de Sant Andreu i La Sagrera fins al carrer Aragó. I d’allà, tot recte fins al carrer Pau Claris, a l’Eixample, i als Jardinets de Gràcia: el destí final.

La macro-manifestació ha deixat desenes d’imatges. En recollim algunes a continuació:

Publicitat
Comentaris
To Top