Publicitat
EDITORIAL

La Gran Via protagonitza la setmana

La Gran Via és un dels protagonistes urbanístics de la ciutat, molts dels “futurs” de Sabadell la recorren, i sovint és al centre de l’actualitat. Aquesta setmana, sense anar més lluny, ha estat escenari d’una notícia molt comentada: els aldarulls de dimarts passat a la nit, on després d’una concentració en què milers de sabadellencs es manifestaven contra la sentència del Procés, alguns manifestants i els Mossos d’Esquadra es van enfrontar en una batalla campal.

Publicitat

Però, sobretot, la Gran Via ha estat notícia aquesta setmana perquè es torna a parlar amb insistència que la Universitat Autònoma de Barcelona vol ampliar el campus de Sabadell (en el millor dels casos) cap a la Gran Via, donant ús o bé a l’edifici de l’Artèxtil, de titularitat municipal, o bé a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. En ambdós casos seria una gran notícia (especialment si es tracta d’una ampliació del campus), ja que donaria més rellevància a l’eix del coneixement, augmentaria el pes de Sabadell com a ciutat universitària, acostaria els sabadellencs al Ripoll, i, finalment, seria un incentiu més per donar als plans de futur de la Gran Via la importància que mereixen.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top