Diners

L’empresa CELO de Castellar del Vallès acorda vendre 90.000 caixes de material de construcció a Costa d’Ivori

La seu de l’empresa CELO, a Castellar del Vallès
La seu de l’empresa CELO, a Castellar del Vallès / CEDIDA

L’empresa CELO, especialitzada en la fabricació de sistemes de fixació per a la construcció i la indústria, s’ha introduït a l’Àfrica subsahariana a través d’un acord amb un dels principals distribuïdors del sector a Costa d’Ivori. La companyia ha tancat aquest 2019 les seves primeres comandes de productes que inclouen 90.000 caixes de material com cargols, sistemes de fixació i subjecció. A cadascuna d’aquestes caixes hi caben un miler d’unitats d’aquests productes. “És un mercat emergent molt interessant, amb una demanda creixent i projectes molt grans en el sector de la construcció”, ha reconegut l’export manager de CELO a l’Àfrica, Ali Mardi.

Amb seu a Castellar del Vallès, el grup compta amb 380 treballadors repartits en quatre plantes de producció (Catalunya, Xina, Estats Units i Alemanya) i va tancar el 2018 amb una facturació de 64 milions d’euros. CELO espera incrementar la facturació aquest any i té ara com a proper objectiu introduir-se als mercats de Senegal i Camerun. L’empresa catalana va començar a analitzar el mercat africà fa uns tres anys i ja treballava al nord del continent, però fins ara no havia entrat a l’Àfrica subsahariana.

Per a aquest projecte d’expansió, CELO ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Ghana.

Comentaris
To Top