Esports

Can Llong acollirà la final de la Supercopa d'Europa

Sabadell tornarà a ser l'epicentre del waterpolo continental el dimarts 26 de novembre amb la final de la Supercopa d'Europa femenina. Una competició que s'estrena a la ciutat i que enfrontarà l'Astralpool Club Natació Sabadell, vencedor de la darrera Eurolliga, amb l'Orizzonte de Catània, vigent campió de la Copa LEN.

Publicitat

Silvia Morell (CN Sabadell) s'estrenarà en aquesta competició / LLUÍS FRANCO

Un duel entre les grans dominadores d'Europa durant l'última dècada davant les reines del continent amb 8 Eurolligues. A hores d'ara, l'únic interrogant que queda per resoldre serà saber si David Palma podrà comptar amb les dues canadenques, Grupreet Sohi i Monika Eggens, de cara a la cita europea.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top