Publicitat
JESÚS RODRÍGUEZ

L’esforç de tothom, al servei de la ciutat

[Per Jesús RodríguezTinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial]

Els treballadors i treballadores municipals i el personal de les diverses empreses concessionàries treballen sempre per mantenir el funcionament de la ciutat, un esforç del qual moltes vegades no som conscients perquè és una tasca habitual, que donem per descomptat i a la qual no prestem atenció normalment.

Vull posar en relleu aquesta feina silenciosa, aquest treball que s’ha convertit en invisible la resta de l’any. I ho faig avui per agrair públicament la tasca del dia a dia, però sobretot per fer un esment especialment significatiu de la implicació i la professionalitat de tots aquests treballadors i treballadores en les darreres jornades. Han estat uns dies difícils per a bombers, forces de seguretat, operaris de neteja, treballadors i treballadores del transport públic i personal municipal del departament de Cohesió Territorial, que han fet una tasca ingent amb una gran predisposició. Hi han dedicat hores i hores, han estat permanentment a disposició de l’Ajuntament i han mostrat la seva professionalitat per fer front a les diverses necessitats sobrevingudes els darrers dies, des de la logística de canvis de circulació derivats de les manifestacions fins a solucionar els desperfectes que s’han produït en diferents aldarulls.

Quan els sabadellencs i sabadellenques hem passejat pels carrers de la ciutat aquest cap de setmana hem pogut fer-ho amb la normalitat de qualsevol altre dissabte o diumenge. Dilluns hem circulat pels carrers sense entrebancs, hem arribat a la feina, hem portat els nens a escola, hem fet la compra... Tot això no hauria estat possible sense l’entrega i les hores de feina d’aquests conciutadans que han doblat torns, que han dedicat hores dels seus dies de descans, que sempre han respost amb gran efectivitat i que han donat una mostra enorme de responsabilitat. No ha estat fàcil apagar el foc dels contenidors, evitar que les flames tinguessin conseqüències fatals, retirar el mobiliari urbà calcinat, netejar les zones malmeses, revisar ferms, voreres, enllumenat, senyalització, solucionar les afectacions al trànsit i reposar contenidors.

En moments com aquests crec que, en nom de la ciutat, cal agrair-los l’esforç i dir en veu alta que tenim treballadors i treballadores municipals, operaris d’empreses concessionàries, bombers i forces de seguretat que han estat a l’altura de les circumstàncies.

El dia a dia de Sabadell és el fruit de la suma del talent i de l’esforç de les moltes persones que contribueixen a fer que la ciutat funcioni des dels més diversos àmbits. Quan parlem de l’empenta que fa rutllar Sabadell, moltes vegades només pensem en els que tenen altes responsabilitats. Avui és de justícia reconèixer l’enorme labor i el compromís dels treballadors dels diversos serveis públics que han treballat de manera extraordinària durant el cap de setmana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top