Ciutat

La pluja s’intensificarà aquesta tarda a Sabadell

La pluja s'intensificarà aquesta tarda / LLUÍS FRANCO

Les primeres tandes de pluja ja han regat durant aquest dimarts la ciutat de Sabadell, però el temporal en què ens trobem immersos tot just ha començat. El Servei Meteorològic de Catalunya manté l’avís en què s’alerta d’intensitat de precipitació, sobretot a partir d’aquesta tarda, i que afectarà previsiblement la ciutat de Sabadell.

La previsió és que entre aquest vespre i la propera matinada s’espera la precipitació més intensa, especialment al litoral i prelitoral, avançant des del sud cap al nord-est, si bé també podrà arribar a zones interiors. S’espera que es puguin acumular més de 100 mm en tan sols 24 hores, una xifra que es podria duplicar fins a 200 en alguns punts, amb la possibilitat que l’aigua vingui acompanyada de tempestes. La pluja s’allargarà fins dijous al migdia, quan s’espera que a poc a poc el front es retiri.

Pel que fa a la temperatura, la mínima pujarà entre 14 i 19 ºC a l’àrea de Sabadell, mentre que la temperatura màxima serà semblant o baixarà lleugerament i oscil·larà entre els 16 i 21 ºC.

Comentaris
To Top