Ciutat

Minut de silenci en solidaritat amb les víctimes del temporal

Minut de silenci per les víctimes del temporal / LLUÍS FRANCO

L’entrada principal de Fira Sabadell, a la plaça de la Sardana, ha acollit aquest dijous 24 d’octubre, a les 11 h, un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes del temporal dels darrers dies. Els serveis d’emergències van localitzar ahir el cos sense vida d’un veí d’Arenys de Munt a la platja de Caldes d’Estrac, i segueixen buscant cinc persones desaparegudes més.

Aquest acte, solemne, s’ha fet a la Fira perquè allà hi havia els representants institucionals, que avui inauguren el 1r Congrés de la Qualitat de l’Aire. Hi han participat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, diversos regidors de l’Ajuntament i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental i alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, entre altres.

La Generalitat ha decretat que el dia d’avui és de dol oficial, i el minut de silenci, a tot Catalunya, respon a una crida del president català, Quim Torra. Per aquest motiu, les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal.

Comentaris
To Top