Esports

Amb ganes de fer-la grossa

Quim Colet donant instruccions als seus jugadors / Ó. ESPINOSA

Prova de foc. El nou projecte de Quim Colet té aquesta tarda (18 h) a l’Àrea Olímpica un test de màxima exigència davant l’etern rival, el CN Terrassa, en el derbi de la jornada.  Els nedadors, amb dues victòries aconseguides de manera consecutiva, l’última davant el Mataró, arriben a la cita en un bon moment de sensacions i de resultats per intentar fer-la grossa i tornar amb un resultat positiu. O si més no, per competir de tu a tu al llarg de l’encontre i posar les coses difícils davant un conjunt que, ara com ara, tot i haver jugat un partit més, lidera la Lliga Premaat. A més, cal tenir present que el bloc que dirigeix Dídac Cobacho viu el seu moment de la secció després d’aconseguir classificar-se per a la fase de grups de la lliga de campions. Un al·licient més per als de Quim Colet.

Tràmit abans de rebre el Mataró

Publicitat

L’exigència del masculí contrastarà amb el tràmit que hauran d’afrontar les jugadores de David Palma avui (12.45 h) amb la visita al CDN Boadilla, conjunt madrileny que s’estrena a la categoria que encara no ha puntuat. Un petit descans abans de la revenja amb el Mataró.

La jornada: consulta aquí tots els partits del cap de setmana

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top