Publicitat
Esports

Antonio Hidalgo: "L'equip s'ha buidat"

Antonio Hidalgo, durant el partit en el Johan Cruyff / LLUÍS FRANCO

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la derrota davant el FC Barcelona B (1-0).

Sobre el partit: En primer lloc m'agradaria donar les gràcies als meus jugadors per confiar cegament amb el que havíem plantejat d'anar el més amunt possible davant d'un equip que t'exigeix moltíssim. Pel que fa al partit, en el primer temps ens han dominat bastant i no hem gaudit de la possessió necessària per fer-los mal encara que ells tampoc hagin gaudit de gaires ocasions. Un cop ells han marcat, per cert, amb un control perfecte de Monchu, ens han empès al nostre camp i no ha estat fàcil. A la segona meitat, hem aconseguit jugar a camp contrari. Tenim un porter extraordinari que ens ha permès continuar vius en el partit i en el tram final l'equip s'ha buidat amb ocasions. Hem perdut davant un gran equip que ha fet una gran primera meitat. Novament, l'afició ens ha ajudat, sobretot, a partir del minut 80 quan les forces no eren les mateixes. Els vull donar les gràcies de tot cor.

Canvi de guió en el segon temps: a la segona meitat hem canviat el dibuix sumat al fet que ells han baixat una mica. A més, hem arribat molt bé per fora amb Josu i Pascu i això et permet empènyer l'equip a camp propi. Tot això ha vingut acompanyat de la gent que ha sortit de la banqueta a fer exactament el que li he demanat.

Publicitat

Punt final a vuit jornades: hem de valorar el que estem fent. Tenim jugadors que no estan amb nosaltres per baixa de llarga durada i s'ha de tenir present. Els jugadors s'hi estan deixant la pell.

Ian Mackay: "Marxem amb el cap alt després del partit que hem fet. He acabat molt orgullós de l'equip davant el millor filial. Hem aconseguit que perdessin temps al final del partit. Només ens queda el regust d'haver pogut empatar al final del partit. Sabíem que ens tocaria patir en un camp molt difícil. S'ha de donar les gràcies a la gran afició que tenim perquè sempre es bolca amb nosaltres."

El Sabadell s’estrena amb derrota al Johan Cruyff (1-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top