Publicitat
Vallès

Un casal del terror i un bosc maleït, propostes per a la Castanyada a Cerdanyola

La Castanyada omplirà d'activitats Cerdanyola / VICTÒRIA ROVIRA

La Castanyada és sense cap mena de dubte la cita més popular de les primeres setmanes de tardor a casa nostra, una proposta, però, que cada cop incorpora més activitats vinculades amb el Halloween. És per aquest motiu que la tradició popular catalana està sumant cada cop més als panellets i el moscatell altres activitats, com la celebració de túnels del terror o la passejada amb disfresses pels carrers.

A Cerdanyola del Vallès, aquest any alguns equipaments municipals, com el Mercat de Serraperera, el Casal de Joves Altimira o el PEM Guiera, i també entitats com l’Associació de Veïns de Canaletes o l’Esplai el Roser de Maig, se sumen a la celebració d’aquesta jornada.

El Bosc Tancat organitza la VII edició del Bosc del Terror i ho fa amb esgarrifoses novetats posant a prova els sentits al passatge del terror interactiu. Enguany, el bosc del terror transcorrerà per unes instal·lacions mèdiques on uns monstres atacaran i mossegaran sense compassió. El Bosc Tancat ofereix nou sessions fins al 16 de novembre.

L’Associació de Veïns de Canaletes tornarà a convertir el parc de la Riera en El Bosque Maldito el divendres 1 de novembre de 19 h a 00 h. Les entrades es podran passar a recollir el dissabte 26 d’octubre, a les 12 h, al local de l’associació. Es lliuraran un màxim de dues entrades per adult fins a exhaurir-les.

També al barri de Canaletes, l’escola d’idiomes Meeting Point es convertirà, el dissabte 26 d’octubre a les 11 h, en l’Acadèmia del Terror per a qui s’atreveixi a endinsar-se en una història de fades, bruixes i màgia.

La Fundació Roser de Maig dedicarà la tarda del dijous 31 d’octubre a la Castanyada i al Halloween. Els infants del Centre Diari de la Fundació vendran castanyes a la plaça de l’Abat Oliba entre les 16 h i les 20.30 h. També a la tarda l’Esplai del Roser i l’AMPA de l’escola Saltells organitzen El bosque encantado a les instal·lacions d’El Roser (avinguda d’Espanya, 21). Les entrades estaran disponibles a partir del dilluns 28 i el dimarts 29 d’octubre de 16.30 h a 19 h. Es lliurarà una entrada per infant amb l’hora d’entrada especificada.

El Mercat Municipal de Serraperera proposa un taller infantil de panellets a càrrec del pastisser Feli. El taller es durà a terme el dissabte 26 d’octubre a les 11 h al mateix mercat i les inscripcions s’han de fer prèviament a Novetats Rumer fins al divendres a la tarda.

El Casal de Joves Altimira organitza el XV Casal del Terror, que enguany escenificarà una presó psiquiàtrica i es farà el 31 d’octubre entre les 17 h i les 20 h. S’accedirà en grups reduïts de màxim cinc persones i els tiquets, gratuïts, es podran recollir al Casal el 29 i 30 d’octubre de 18 h a 19 h, i el mateix 31 d’octubre a partir de les 16.30 h fins a exhaurir-los.

Publicitat
Comentaris
To Top