Diners

La Cambra trasllada a la Generalitat les línies mestres de la nova legislatura

Àngels Chacón s'ha reunit amb el comitè executiu de la Cambra de Sabadell / CAMBRA SABADELL

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit aquest dijous amb el comitè executiu de la Cambra de Comerç de Sabadell, una cita que s’ha fet a la seu de l’entitat sabadellenca. Concretament, s’ha fet un dinar de treball en què els membres de la Cambra han exposat a la consellera les principals línies d’actuació durant aquesta legislatura.

Entre aquests destaca el capítol referent a la competitivitat, l’atur i la formació, per al que es treballa en propostes orientades a assolir una adequació del sistema de formació professional a les necessitats de les empreses. També s’han plantejat, entre d’altres, el tema del finançament del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, el pla de recuperació de l’activitat econòmica de la ciutat de Sabadell i el Pla Renove de naus industrials per donar suport a la reconversió i modernització dels polígons.

La consellera Chacón, el president de la Cambra, Ramon Alberich, i la resta d’assistents s’han compromès a seguir treballant en aquests més la resta d’aspectes plantejats i han acordat repetir periòdicament aquestes trobades de treball.

Comentaris
To Top