Ciutat

ERC enceta la campanya del 10-N demanant l’amnistia dels presos

/ D.S.

ERC vol seure a Madrid per demanar dues coses: l’amnistia dels presos independentistes i un referèndum d’autodeterminació per Catalunya. Mingo Meseguer, número 13 de la llista per Barcelona (pragmàticament és el número 12, per la inhabilitació d’Oriol Junqueras) ha promès tenir mecanismes per sortir de “l’enrenou on ens ha ficat l’Estat”.

Els republicans han iniciat la seva campanya al conegut com Mur de la Llibertat, situat davant l’estació de FGC de Gràcia, amb pancartes que demanen l’amnistia dels líders d’ERC empresonats, com Oriol Junqueras i Raül Romeva. El lema d’ERC en la segona volta de les eleccions generals apunta, precisament, en aquesta direcció: ‘Tornarem més forts‘.

Meseguer ha advertit d’una possible “gran coalició” entre el PSOE el PP, units pel conflicte català: “aquesta situació és un autèntic esperpent”, ha afegit. També ha denunciat una “pèrdua de drets polítics, civils i polítics” que el grup republicà s’ha compromès a recuperar.

Comentaris
To Top