Ciutat

Sabadell En Comú s’anuncia com a “solució al bloqueig polític” de Catalunya

En Comú Sabadell al local del carrer Picanyol /DS

Sabadell En Comú ha iniciat la campanya per les eleccions generals al seu local del carrer Picanyol, en un acte independent del de la secció local de Podem, convocat al Racó del Campanar. La formació s’ha anunciat com a única força política que pot posar a sobre la taula el remei “als problemes socials que pateix la gent treballadora, comuna,” i “al bloqueig polític” de Catalunya. En alguns cartells electorals de la formació -en què es presenta com a “solució”-, Jaume Asens, Ada Colau i Pablo Iglesias.

El sabadellenc Joan Miquel Mena ocupa el lloc número 5 de la llista pel Congrés dels Diputats, en la circumscripció de Barcelona. En atenció als mitjans locals, l’exregidor d’Educació, Joan Berlanga, ha demanat que, en clau local, se’l tingui en compte, “especialment per la manera com ha defensat l’escola pública”.

En l’àmbit nacional, l’exregidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha expressat que les línies fonamentals de la campanya que es treballaran des de Sabadell En Comú seran “una nova forma d’autogovern, llibertat als líders independentistes i una taula de diàleg amb totes les forces polítiques per trobar l’encaix de Catalunya dins d’Espanya”.

Arrenca la campanya més curta

Comentaris
To Top