Publicitat
Vallès

Cerdanyola celebrarà Sant Martí el proper cap de setmana

Cercavila per Sant Martí / AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

Cerdanyola del Vallès celebrarà aquest proper cap de setmana la festivitat de Sant Martí, una festa que donarà el tret de sortida el divendres 8 de novembre amb el pregó a càrrec de les entitats de gent gran del municipi. La cita arriba carregada d’activitats per a tots els públics.

Entre el divendres 8 i el dilluns 11 de novembre l’envelat de la plaça de Sant Ramon prendrà el protagonisme per acollir la majoria d’actes previstos al programa de la festa, organitzada un any més per la Comissió de Festes de Sant Martí (La Comi). El pregó a càrrec de les entitats de gent gran i el concert de Cronopios serviran per anar obrint boca.

Enguany, dues entitats celebraran el seu aniversari en el marc de Sant Martí. L’Escola de Dansa Rogers oferirà, el divendres a la nit, la comèdia musica Un viatge de 30 anys amb onze protagonistes i 50 ballarins i l’Esbart de Sant Marçal compartirà els seus 40 anys d’història i el seu repertori de danses en un acte el diumenge a la tarda. Però aquestes dues no seran les úniques entitats implicades a la festa; la Jove Orquestra de Cerdanyola organitza una jornada per gaudir de la música en família amb jocs, danses, animació, concerts i un taller d’instruments reciclats. I tornaran a participar a la festa el Motor Club, els castellers, els diables, els gegants, les escoles de ball, els museus, o JokersMC.

El Mag Lari serà el convidat estrella del diumenge a la nit amb el seu espectacle 25 il·lusions. Les entrades s’han de comprar al Bar Grau. També el diumenge, però al matí, l’envelat acollirà una altra de les novetats d’aquest any: la Gran Jam de Sant Martí amb Xavi Rizzo com a coordinador i un munt de músics locals disposat a fer passar una bona estona a l’hora del vermut.

La Nit Jove se celebrarà com és habitual el dissabte i serà amb La Golden Beat i La Banda del Conche Rojo, dues bandes de versions que agradaran a públic de totes les edats.

També hi haurà espai per a la solidaritat. El Concert Solidari de Corals es traslladarà a l’Ateneu per tal de poder oferir un major aforament. Aquest any actuarà el Cor Jove de Sentmenat, la Coral Veus Evohè de Terrassa i la Coral Music Dreams de Cerdanyola, i els diners de les entrades es donaran a la iniciativa Riuada Solidària destinada als municipis més afectats pels aiguats del passat 22 d’octubre. D’altra banda, la VIII Tardor Solidària ocuparà la plaça de l’Abat Oliba el dissabte al matí amb diverses activitats dirigies a sensibilitzar a la ciutadania de la importància d’adoptar mesures urgents per protegir el planeta.

Durant els dies de festa tampoc faltarà el Mercat Medieval que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Serveis que instal·larà jocs gegants de fusta a la part alta del carrer de Sant Ramon i un photocall per immortalitzar les visites de la ciutadania.

Publicitat
Comentaris
To Top