Ciutat

Sabadell invertirà 1,6 MEUR a remodelar àrees infantils

S’actuarà en 152 àrees d’arreu de Sabadell

Un dels parcs que es remodelarà, a la plaça Vila Arrufat / ALBERT SEGURA

L’Ajuntament de Sabadell invertirà 1,6 milions d’euros a la reparació de 152 àrees de jocs infantils de la ciutat. La inversió s’ha aprovat en Junta de Govern Local, i es tracta d’un paquet de sis lots que permetran renovar la imatge i sobretot la funcionalitat d’aquestes zones repartides arreu dels barris.

Així, s’actuarà amb una adjudicació en quatre empreses diferents. Així, Urbe SBD SL és l’adjudicatària de la remodelació de 67 àrees, així com les àrees de la plaça Farell, el parc de la Mola, el de la Romeua, la plaça de la Llibertat i la de Tierno Galvan.

L’empresa Ambitec Servicios Ambientales SAU ha estat l’adjudicatària de la remodelació de les àrees del Parc Nostra Llar, plaça Tallarets i el Parc de la Roureda, i en un altre lot els de la Plaça Aurora Bertrana, Vila Arrufat i de les Vaques. D’altra banda, Parcs i Jardins Catalunya SL ha estat l’adjudicatària de les actuacions a la plaça Carrasco i Formiguera, la de Karl Marx i d’Alberto Lara.

Per últim, Oziona Soluciones de Entretenimiento SL ha estat adjudicatària de la reparació de jocs infantils, paviments i altres elements corresponents a 71 àrees de joc.

Comentaris
To Top