Ciutat

Detingut a Sabadell el controvertit tertulià del programa ‘El Chiringuito’ François Gallardo

François Gallardo / NEOX

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Sabadell el controvertit tertulià del programa El Chiringuito’ François Gallardo, acusat d’un delicte d’estafa. Segons ha avançat el diari ‘iSabadell, un agent de paisà el va detenir dissabte i aquest dimarts ha passat a disposició judicial, on el jutge ha decretat presó provisional.

La justícia el buscava des de l’any 2017, quan la Fiscalia va sol·licitar per a ell una pena de quatre anys de presó i una multa de 6.000 euros per haver estafat, presumptament, 12.000 euros a un dels tertulians amb qui compartia espai i temps en diverses emissores de ràdio a Catalunya. La investigació apunta que Gallardo li va demanar 21.000 euros a un company amb la promesa que li retornaria una quantitat molt superior, cosa que finalment no va passar, aparentant una solvència i serietat professional que no tenia, fent-se passar per agent FIFA i fingint ser administrador d’una empresa.

Tot i la multitud de recursos interposats, finalment Gallardo ha estat detingut i enviat a la presó. Haurà de fer front a un judici per presumpta estafa.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top