Ciutat

El ple no reprova les actuacions policials post-sentència

Agents dels Mossos d'Esquadra custodien la comissaria de la Policia Nacional a Sabadell, davant la presència de manifestants / LLUÍS FRANCO

El ple municipal d’aquest dimarts no ha reprovat les actuacions policials que han tingut lloc després de la sentència del judici al Procés, una petició que ha dut a la sessió el grup municipal de la Crida per Sabadell en forma de moció. La formació ha demanat, a més, que el govern local es posi a disposició de les famílies dels afectats per les detencions.

La proposta ha rebut el suport dels grups sobiranistes (Crida, ERC i Junts per Sabadell) i l’oposició de la resta (PSC, Podem i Ciutadans), que han apuntat a l’actitud violenta de part dels manifestants, en referència al llançament d’objectes contra la policia o la crema de contenidors i altres elements de l’espai públic. Una de les protestes va tenir lloc a Sabadell, just davant de la comissaria de la Policia Nacional.

Comentaris
To Top