Ciutat

Lourdes Ciuró exigeix una millora en la inversió estatal en infraestructures

Acte de Junts per Catalunya a Sabadell / CEDIDA

La portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, reclama a l’Estat la millora d’inversions en matèria d’infraestructures que Catalunya necessita. Ciuró ha participat aquest dimecres en un acte de campanya a l’estació de Sabadell Centre juntament amb el candidat número 8 al Congrés, Pau Castellví, en què ha posat sobre la taula els números que suposen, assegura, un greuge en el tracte que rep Catalunya.

“Som una comunitat que paga 16.000 milions d’euros anuals i no tornen en forma d’infraestructures, amb un dèficit de 3.707 milions que és endèmic i perjudica la mobilitat i el progrés econòmic”, ha expressat Ciuró. En aquest sentit, reclama millores bàsiques, que a Sabadell es tradueixen en la creació de la tan llargament reivindicada estació de Can Llong o el baixador al Parc Taulí a la línia de Rodalies.

A banda, i en l’àmbit vallesà, també ha posat com a exemples la connexió inexistent entre les línies R8 de Rodalies i l’S2 de Volpelleres a Sant Cugat del Vallès, dues parades a tocar però sense estar unides i que podrien ser un intercanviador, així com la connexió de l’R3 amb el baixador de Santa Perpètua de Mogoda. “Per això reivindiquem el que ens pertoca i ser forts a Madrid per fer sentir la nostra veu”, ha expressat, demanant el vot per a Junts per Catalunya.

Comentaris
To Top