Oci i cultura

Marc Parrot i Eva Armisén portaran el seu llibre-disc ‘Tinc un paper’ a l’Espai Cultura

Marc Parrot i Eva Armisén portaran el seu llibre-disc a l’Espai Cultura

Parrot i Armisén, en una representació de 'Tinc un paper' / CEDIDA

L’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell acollirà diumenge, 10 de novembre, un concert familiar del músic Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén, que presentaran el seu nou llibre-disc ‘Tinc un paper’.

Tinc un paper‘ és un espectacle que combina les cançons compostes i interpretades per Parrot, que formen el llibre, i les il·lustracions que Armisén fa en directe. Els dos artistes es combinen per posar de relleu el treball en equip, sobretot a aquelles feines que no es veuen ni són òbvies, però que són vitals perquè alguna cosa funcioni. L’espectacle agafa com a punt de partida la producció d’una obra de teatre per parlar-nos de diferents tasques i de les persones que les duen a terme: la directora, l’actor, la tècnica de llums, el productor o l’autora de l’obra.

Un fragment del llibre ‘Tinc un paper’ / CEDIDA

Marc Parrot és un músic i compositor barceloní amb una llarga carrera artística. En aquest temps ha sabut combinar amb destresa diferents facetes de l’àmbit musical. La seva experiència també s’estén a altres disciplines com el teatre musical, la publicitat o l’audiovisual. En destaca la col·laboració, des de l’any 2007, amb el Club Super 3 de Televisió de Catalunya, que li ha valgut el reconeixement de crítica i públic, a més de dos discs d’or i tres de platí.

Eva Armisén és una artista saragossana. Va llicenciar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va completar la seva formació a la Rietveld Akademie d’Amsterdam. La seva obra se centra a capturar la quotidianitat de la vida diària com a quelcom extraordinari; proposa una mirada vital i optimista que ens transporta a un món ple d’emocions. Les tècniques que més utilitza són la pintura i el gravat. El poder de comunicació del seu treball i la seva originalitat l’ha portat a col·laborar en una àmplia varietat de projectes com ara instal·lacions públiques, publicitat, televisió i projectes editorials.

El concert començarà a les 18 h, les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir a la recepció de l’Espai Cultura o en la plataforma en línia Codetickets. Els menors de 2 anys podran accedir gratuïtament al recinte.

Comentaris
To Top