Publicitat
Ciutat

Tres ferits, dos d'ells menors, en un incendi a la Gran Via

El lloc de l'incendi / GOOGLE MAPS

Tres persones, dues d'elles menors d'edat, van resultar ferides en l'incendi d'un habitatge a la Gran Via de Sabadell, a l'alçada del carrer d'Antoni Forrellad, i concretament al número 133. L'avís es va rebre a les 22.25 h, i centrava el foc en una paella.

Segons apunta la Policia Municipal, diversos veïns van desallotjar els seus habitatges per iniciativa pròpia i la resta van quedar confinats als seus domicilis a l’espera que les tres dotacions dels bombers poguessin controlar les flames. L'incendi va afectar especialment la cuina i a la resta de dependències es van observar danys originats pel fum.

Publicitat

A més, una ambulància del sistema d'emergències mèdiques (SEM) va assistir la persona que hi residia, un home de 56 anys, i el va traslladar a l'Hospital Parc Taulí per una suposada intoxicació de fum. També dues menors de 7 i 12 anys van ser traslladades al Taulí per inhalació de fum.

Al dispositiu van intervenir-hi tres dotacions dels bombers, dues ambulàncies del SEM, dues unitats dels Mossos d'Esquadra i tres de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top