Ciutat

Míriam Nogueras: “Som els del president Puigdemont”

Míriam Nogueras i o, aquest dijous a Sabadell / ALBERT SEGURA

La candidata número 2 de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, celebra les decisions de Bèlgica i el Regne Unit, que en les darreres hores han negat l’extradició dels exconsellers Clara Ponsatí, Toni Comín i Lluís Puig, seguint la petició de les euroordres de Pablo Llarena. Nogueras ho ha dit aquest dijous a Sabadell, on ha participat en un contacte de campanya amb la premsa amb la portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró.

“Nosaltres sóm els del president Puigdemont, l’enemic número 1 de l’Estat espanyol“, ha expressat Nogueras, que ha considerat que Espanya està perdent “les batalles” contra els membres de l’antic executiu que es troben a l’exili. La candidata ha aplaudit la decisió de la justícia belga de deixar en llibertat aquest mateix dijous Comín i Puig després de declarar, fet que passa després que ahir el Regne Unit també negués l’extradició de Ponsatí davant d’una euroordre que va considerar “desproporcionada”, una valoració que posteriorment va rebaixar: “Caldria saber què ha passat”, considera Nogués, davant d’una possible trucada feta des d’Espanya.

És per això que Nogueras posa en un mateix pla Espanya i Turquia, amb la diferència, afirma, que a Turquia “s’hi va fer una llei i es va debatre”, ha assegurat.

Condol per al pare de Puigdemont

Al seu torn, Lourdes Ciuró ha anunciat que aquest divendres s’instal·larà al Racó del Campanar un punt per recollir les mostres de condol adreçades a Carles Puigdemont per la mort del seu pare. Les signatures es faran arribar a l’expresident.

Comentaris
To Top