Publicitat
Esports

David Palma: “Som un equip campió i ens hem d’aixecar de pressa”

Cares de decepció entre la plantilla nedadora després de la derrota a la Supercopa d’Espanya, precisament, davant el CN Mataró / LL. FRANCO

Passar pàgina. L’Astralpool Club Natació Sabadell ha vist com en menys de dos mesos el CN Mataró s’ha convertit en la seva bèstia negra en aquest inici de temporada. Si a finals de setembre va ser a la tanda de penals de la final de la Supercopa d’Espanya, el dijous passat les de Marina Zablith van tallar en sec la immaculada ratxa de 241 victòries a la fase regular de la competició domèstica -demà diumenge farà 12 anys de l’última derrota-. Segona ensopegada d’un equip que semblava impossible de batre que ha vist com el CN Mataró ha aparegut per discutir-li l’hegemonia en el waterpolo estatal., almenys, en aquests primers embats.

El duel de dijous, a diferència del que va succeir a finals de setembre, va estar dominat de principi a fi pel Mataró. Un inici demolidor de les maresmenques va obligar a nedar a contracorrent a les sabadellenques al llarg dels trenta-dos minuts: “Elles-Mataró- van sortir molt més endollades amb una gran efectivitat a diferència de nosaltres. És un detall que hem de millorar ràpidament, va confessar el tècnic David Palma. La falta d’encert, principalment, de Laura Barzon i Judith Forca des de la línia exterior, va ser un hàndicap que va condicionar l’equip.

Un dels altres aspectes que poden explicar la derrota va ser el pla per desactivar Anni Espar. L’exnedadora, un autèntic malson en el partit de la Supercopa d’Espanya amb vuit gols, va passar desapercebuda gràcies a la gran tasca de Maica García. Un treball però que va repercutir negativament en l’atac sabadellenc: “Vam aconseguir aturar l’Anni fent-la patir amb la Maica. En canvi, però, no vam estar encertades en buscar a la Maica a dins i això va generar en contracops i en un desgast altíssim per a la Maica”. L’esport sempre brinda noves oportunitats i l’Astralpool Club Natació Sabadell no té temps per donar-hi massa voltes tal com va recordar Palma: “Som un equip campió i ens hem d’aixecar de pressa”.

A finals d’aquest mes, el vigent campió continental afronta la Supercopa d’Europa -26 de novembre- davant l’Orizzonte de Catània i tres dies després debutarà a la Champions d’enguany, ambdues cites a Can Llong. Poc més de quinze dies per continuar engreixant la màquina de cara a la setmana marcada en vermell al calendari: “Amb el Mataró ho vam poder comprovar. Vénen de jugar la fase prèvia i això et dóna un plus diferent”. De cara a les cites europees, David Palma podrà comptar amb les canadenques Monika Eggens i Grupreet Sohi, dos fitxatges que han de fer aquest salt qualitatiu a l’equip.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
Publicitat
To Top