Publicitat
Ciutat

Diari de Sabadell tornarà a fer seguiment de la jornada electoral

Diari de Sabadell farà seguiment de la jornada electoral / D.S.

El Diari de Sabadell tornarà a ser un referent informatiu a la capital vallesana per seguir el desenvolupament de la jornada electoral d’aquest diumenge. La redacció del diari farà una cobertura pendent de l’obertura dels col·legis electorals, les votacions dels principals candidats i els resultats.

Durant tota el diumenge, es podrà seguir el desenvolupament de la jornada tant al web com a les xarxes socials del Diari, a Twitter i a Facebook.

153.822 electors

En aquesta ocasió, Sabadell comptarà amb 56 col·legis electorals, una menys que a l’abril, donat que l’escola bressol Calvet d’Estrella ja no és centre de votació i s’ha traslladat la mesa a l’escola adjacent. En total, hi haurà 226 meses i 130 representants de l’administració pública, que seran els encarregats de transmetre les dades de participació i escrutini a la central de recollida de dades.

El nombre total d’electors també varia. Les llistes del cens de Sabadell sumen 153.822 persones, una dada que correspon al padró del 27 de juny, mentre que a l’abril hi havia unes 153.380, fet que suposa un increment de 442 electors.

Les escoles obriran portes a les 9.00 hores, després que a les 8.00 hores s’hagin constituït les meses. Es preveuen dos avenços de participació al llarg de la jornada. El primer serà a les 14.00 hores, i el segon a les 18.00 hores. Dues hores després, a les 20.00 hores, els col·legis tancaran portes, i serà llavors quan començarà el recompte de vots.

A banda, les persones amb mobilitat reduïda disposen del servei de Creu Roja de trasllat al centre de votació. Per sol·licitar el servei, cal trucar al telèfon 659 92 77 88.

Publicitat
Comentaris
To Top