Ciutat

Gabriel Rufián crida a combatre l’Estat amb “democràcia i urnes”

Gabriel Rufián, votant aquest diumenge a Sabadell / ALBERT SEGURA

El candidat d’ERC a les eleccions generals, Gabriel Rufián, crida a combatre l’Estat amb “democràcia i urnes”. Rufián ho ha dit a l’escola Ribatallada, a la Creu Alta, on ha votat en companyia de gran part dels regidors a la capital vallesana.

“Que tothom recordi que hi ha gent en aquest paús que no voldria que ens expresséssim democràticament davant d’una urna, els poderosos no en necessiten, d’urnes, però la gent té els carrers, les places i les urnes per defensar allò que vulguin de manera cívica i pacífica”, ha expressat.

“L’Estat va sentenciar el 14 d’octubre de la única manera que sap, amb repressió i presó d’un segle als nostres companys”, ha assenyalat el cap de llista. I ha afegit: “Que el poble sàpiga que només es pot sentenciar com sap el poble de Catalunya, amb democràcia i urnes”.

Els sabadellencs, cridats a les urnes

Comentaris
To Top