Ciutat

Lourdes Ciuró (Junts): “La nostra llista és la que s’assembla més a allò que és la unitat”

Lourdes Ciuró votant al Campus de Sabadell de la UAB / D.S.

Lourdes Ciuró, de Junts per Sabadell, ha estat una de les portaveus dels grups municipals més matineres a votar en aquestes eleccions generals. Ho ha fet sobre les 10h al col·legi electoral del Campus de Sabadell de la UAB.

Sobre la jornada electoral, Ciuró ha denunciat que “l’Estat espanyol ens ha enviat un munt de policia perquè tot transcorri en normalitat”. I ha afegit: “No saben que, nosaltres, som els de les urnes i, sempre que n’hi hagi una, els catalans anirem a votar. Sabem que la nostra causa només serà si es democràtica i pacífica”.

La portaveu juntaire ha esperonat la ciutadania a exercir el dret de vot. A banda, sobre la llista electoral del seu partit -liderada per Laura Borràs, ha recalcat que “és la que s’assembla més a allò que és la unitat”, ja que inclou “persones que representen molts espais de la ideologia catalana”.

Els sabadellencs, cridats a les urnes

Comentaris
To Top