Ciutat

Maties Serracant: “Votem per la llibertat, l’autodeterminació i l’amnistia”

Maties Serracant, votant a l'escola Industrial / ALBERT SEGURA

El número 6 a les llistes de la CUP al Congrés dels Diputats, Maties Serracant, ha emès el seu vot a l’escola Industrial, al centre de Sabadell, des d’on ha llançat un missatge en pro de la mobilització. En una atenció als mitjans, ha demanat mantenir l’activitat que es pugui dur a terme a peu de carrer, sumada a l’acció política.

“Avui votem per la llibertat, l’autodeterminació i l’amnistia, i demà tocarà ser als carrers”, ha explicat Serracant. “Sabem que la capacitat que tenim a l’Estat és limitada, per això toca tornar a ser demà i la setmana que ve reivindicant els drets i les llibertats”, ha afegit.

Els sabadellencs, cridats a les urnes

Comentaris
To Top