Publicitat
Ciutat

El cap de setmana es tanca amb nou alcoholèmies positives a Sabadell

El pàrquing de Zona Blava del carrer de Prat de la Riba / GOOGLE MAPS

Des de divendres a les 6 h fins avui dilluns a les 6 h, la Policia Municipal de Sabadell ha detectat nou alcoholèmies positives als carrers de la ciutat, i en aquest cas coincideix que totes les han registrat homes. La més recent l'han identificat a les 2.48 h d'aquesta matinada al carrer de Francesc Layret, quan un home de 44 anys ha donat 0,52 mg/l, duplicant el límit genèric de 0,25 mg/l. No és el cas més greu d'aquestes darreres hores: la policia també ha enxampat un home de 31 anys que ha donat 0,70 mg/l al pàrquing de zona blava del carrer de Prat de la Riba.

Un registre similar també va donar un home de 46 anys divendres, a les 18.54 h, a la cruïlla del carrer del Bruc amb Ramon Llull. Va donar 0,72 mg/l després de tenir un accident. Hores més tard, el mateix dia a les 23.44 h, la policia va denunciar un conductor de 62 anys que va donar 0,55 mg/l a l'altura de l'avinguda de Matadepera, 148.

Dissabte, a les 00.46 h, es va detectar la primera alcoholèmia del dia. Va ser a la cantonada del passeig de Can Feu amb la carretera de Terrassa en un home de 41 anys que va donar 0,59 mg/l. A les 23.41 h, una altra unitat de la Policia Municipal va denunciar el conductor d'un vehicle, un home de 40 anys, que va registrar 0,47 mg/l. 

Publicitat

Ja diumenge, el succés més greu d'aquest 10 de novembre es va produir a les 4.05 h, per l'accident de trànsit entre dos turismes, tot i que no hi va haver ferits. Un dels dos conductors, però, va donar 0,66 mg/l, un home de 61 anys. El mateix dia també, un home de 47 anys va donar 0,62 mg/l al carrer de Tamarit, 40 i un home de 24 anys, 0,45 mg/l al carrer de Bernat Metge / Costa i Deu, on circulava contra direcció.

En tots els casos s'ha fet una denúncia administrativa o s'han obert diligències penals, i o bé es va immobilitzar el vehicle o se'n va fer al càrrec un altre conductor.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top