Publicitat
Ciutat

La sabadellenca Gina Armengol, premiada pel seu treball de comunicació dels Saballuts

Els Saballuts, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

La sabadellenca Gina Armengol ha guanyat la tercera edició del premi CEPAC que atorga el Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

Armengol, col•laboradora del Diari de Sabadell en qüestions castelleres, estudia Publicitat i Relacions Públiques a la UAB i ha estat premiada pel seu Treball de Final de Grau, titulat ‘Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell. Una mirada creativa al món casteller‘. L’autora explica que el treball consta del disseny de la marca dels Saballuts i l’elaboració de tres plans de comunicació: sobre la captació de nous membres, el manteniment d’aquests i la seguretat i prevenció al món casteller. Tot i centrar-se especialment en els castellers sabadellencs, el treball té la voluntat de ser útil per al món casteller en general.

“M’ha sorprès molt i m’ha fet molta il·lusió, no m’ho esperava”, confessa Gina Armengol, agraïda pel suport rebut de la seva colla castellera, els Saballuts, de qui també escriu regularment al Diari de Sabadell com a experta en el món casteller.

Publicitat

 Un treball fet realitat

Algunes propostes del treball ja s’han traslladat en casos pràctics reals dels Castellers de Sabadell, com les notes de premsa, el manual d’imatge o alguns continguts audiovisuals.

La sabadellenca apunta que “actualment costa molt arrencar un projecte de comunicació en aquest sentit perquè costa molt innovar en una colla castellera”, on explica que no hi ha gaire pressupost, tampoc per comunicar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top