Publicitat
Ciutat

S'apropa una forta baixada de les temperatures

Un bosc, en plena tardor / ALBERT SEGURA

Tot i que aquest dilluns ha estat Sant Martí, sembla que aquest any, d'estiuet, res de res. La previsió és que les baixes temperatures que hem tingut el primer tram de la setmana es repeteixin i el fred s'intensifiqui, sobretot a partir de divendres i arribant al punt àlgid dissabte.

La previsió és que a poc a poc baixi el termòmetre, arribant a fregar els 0ºC de mínima dissabte, una mínima que dilluns seria d'1ºC. Pel que fa a les màximes, rarament se superarien els 13ºC en tot el cap de setmana.

Publicitat

D'entrada no es preveu pluja, si bé divendres a la tarda es podria registrar algun plugim esporàdic, sense gaire afectació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top