Publicitat
Diners

Cèl·lula celebra els 25 anys de disseny des de Sabadell al món

La festa s'ha celebrat a l'estudi situat al carrer Montserrat / VICTÒRIA ROVIRA

Cèl·lula Acció Creativa ha celebrat aquesta tarda els seus 25 anys de vida amb una festa. L'estudi sabadellenc s'ha especialitzat en la comunicació 360º, amb el disseny editorial, web, corporatiu i branding com a principals ensenyes. Els seus treballs han estat arreu de Catalunya i amb alguns projectes a la resta de l'Estat i a l'estranger. Cèl·lula està liderat pel director d'art i fundador, el dissenyador gràfic Martí Sáiz, i integrat per Imma Florido –secretària de direcció–, i les dissenyadores Maite Hijano i Cristina Gallego.

A la festa han assistit empresaris i emprenedors de la ciutat –molts d'ells de la Xarxa Onion, familiars i amics–, a més de la regidora d'Economia, Montse González. En un breu parlament, Sáiz ha recordat els inicis de l'estudi l'any 1994 i ha agraït el suport del seu pare, que és economista. També ha destacat la feina dels membres de Cèl·lula: "Amb el dia a dia, el resultat de les feines demostren que som un gran equip", ha dit.

Publicitat

Durant el primer quart de segle Cel·lula ha treballat per a firmes com Freixenet, l'Obra Social "La Caixa", Microbank, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Transports Urbans de Sabadell (TUS), grups editorials com Planeta o Penguin Random House, així com per als ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, a més de centres educatius com la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB o museus el del Gas i el d'Història de Catalunya.

Malgrat que tenen la tecnologia a favor seu, es continuen definint com a artesans creatius que treballen des de Sabadell al món. Sáiz explica que la fòrmula que aplica l'equip als seus projectes és "60% pragmatisme, 30% d'esperit artístic i un 10% de genialitat".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top