Publicitat
Ciutat

La farmàcia Miquel Blanchart de Sabadell, Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris

La farmàcia Blanchart, a Sabadell / GOOGLE MAPS

La farmàcia Miquel Blanchart de Sabadell serà reconeguda amb el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris. Aquest comerç forma part dels 30 establiments centenaris que han estat distingits enguany amb aquest premi honorífic que lliura la Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Coneixement. A més, altres 15 establiments d’arreu del territori han estat premiats per la seva trajectòria de més de 150 anys en actiu.

La Farmàcia Miquel Blanchart és una de les més emblemàtiques de Sabadell, amb més de 100 anys de vida, ubicada al centre de la ciutat, al costat de l’antic edifici de Correus, "que es caracteritza pel seu equip humà dedicat tant al consell farmacèutic, com sanitari i emocional", segons destaca la Generalitat en un comunicat.

Publicitat

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris són guardons que anualment convoca el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç, i que distingeixen els establiments i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

En aquesta edició, s’ha distingit un total de 28 establiments comercials i 2 mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de cent o més anys de servei al comerç. Així mateix, s’han reconegut 15 establiments comercials amb cent cinquanta o més anys d'història. A nivell comarcal també s'ha distingit l'empresa de mobles de Terrassa Casamitjana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top