Diners

Missió comercial al Con Sud

Equip de la Cambra de Comerç
Equip de la Cambra de Comerç / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell ha organitzat una Missió Comercial a Xile, Argentina, Uruguai i Paraguai del 10 al 20 de novembre.

La Missió Comercial, dirigida i coordinada pel cap de Promoció de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell, Vicenç Vicente, té un caràcter multisectorial i està formada per set empreses que corresponen als sectors de tecnologies de la informació i comunicacions (TIC), químic, metal·lúrgic, rellotgeria industrial i gestió del temps, fertilitzants i tèxtil tècnic. Durant les set jornades de treball, les 7 empreses participants mantindran reunions de negocis amb unes 95 empreses dels quatre països prospectats. La missió s’emmarca dins del Pla d’Acció Internacional 2019 (PAI’19).

Comentaris
To Top