Publicitat
Oci i cultura

Un festival per començar a estimar l'art, des de ben menuts

El Més Petit de Tots omple l'Estruch d'activitats

Inflables de l'espai 'L'hora del patí', a l'Estruch / EL MÉS PETIT DE TOTS

Els infants també són sensibles a l’art. Els inunda els sentits i –igual que els adults- s’emocionen, vibren i queden sorpresos. Per tant, és molt necessari que hi hagi programació exclusiva per ells, i de qualitat. D’això s’encarrega, des de fa 15 anys, el Festival El Més Petit de Tots, dirigit a nens i nenes de 0 a 5 anys.

L’Estruch ha acollit aquest matí el gruix més important d’activitats del festival sabadellenc, que atrau a més d’una quinzena de companyies. I no només catalanes, també de Noruega, França, Bèlgica, Holanda, Sèrbia i Suècia. Centenars d’infants han jugat i gaudit de teatre, música i altres espectacles, gràcies a diferents propostes que fan viure noves experiències a la canalla. "Estem molt contents. Ha sortit el sol i s'ha omplert de famílies. Totes les activitats han fluït de manera tranquil·la, com ha de ser", celebrava Eulàlia Ribera, directora del Festival.

Entre d’altres, algunes de les activitats de les quals s’ha pogut aprendre, gaudir i experimentar, durant aquest dissabte, han estat ‘Una òpera de paper’, ‘Musicals per als més menuts’ o, per exemple, el viatge sonor de la companyia holandesa Klank.

Publicitat

Els inflables de ‘L’hora del patí’ han estat concorreguts durant tot el matí, així com altres espais: el Lab per a infants de 0 a 3 anys i les sales Petites Literatures i Com un llum, que hipnotitzava a través d’efectes lumínics.

DIUMENGE, MÉS ESPECTACLES

Els espectacles són de curta durada –la majoria, d’entre 30 i 45 minuts- i, alguns, estan adaptats per ser inclusius. Aquest diumenge, per exemple, es podrà gaudir de Tumble In The Jungle, pensat per a nens amb deficiència auditiva. El dilluns, a la Biblioteca de la Serra, s’ensenyarà una cançó amb llengua de signes.

Demà encara hi haurà l’oportunitat de gaudir dels espais del Festival. Per altra banda, a LaSala es representarà L’odissea de Latung La La’, a més deStemme Stammen’a la tarda.

“Els infants mereixen la mateixa qualitat que qualsevol altre públic”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top