Publicitat
Ciutat

Unes escales milloraran la mobilitat a la Serra d'en Camaró

Vista aèria de la Serra d'en Camaró / GOOGLE MAPS

La Junta de Govern Local de Sabadell ha aprovat la construcció d'unes escales a la Serra d'en Camaró, que permetran millorar la mobilitat entre la part de dalt del barri a la carretera de Terrassa. Els treballs s'han adjudicat a Serveis Obres del Vallès (ISEOVA), per un import de 101.503,65 euros.

Publicitat

Les obres permetran condicionar l'espai, que ara mateix es troba degradat, a la vegada que millorarà el desplaçament a peu al barri. S'utilitzarà el mètode constructiu amb murs de gabions per contenir les terres, un sistema sostenible i més respectuós amb el medi ambient.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top