Diners

La sabadellenca VI3 Informàtica s’integra a Control Group per créixer

Antonio Tomás Bringueret, administrador de VI3, i Josep Obiols, director executiu de Control Group / CEDIDA

VI3 Informàtica, el referent en la distribució de programari empresarial de Sabadell, ha finalitzat la seva integració a l’equip de Control Group, que es troba en un procés d’expansió i creixement. L’operació s’ha dut a terme després de signar un acord per unificar força comercial i logística. VI3 tancarà la facturació anual del 2019 amb 2,3 milions d’euros a banda de l’acord. Totes dues empreses són distribuïdores d’HP. “És una magnífica notícia per a la nostra gent, per al fabricant i per a la ciutat, perquè ve un distribuïdor de tecnologia català dels més reconeguts”, ha destacat el gerent de VI3, Pere Cerdà.

Control Group és una empresa dedicada a implementar solucions globals de programari de gestió empresarial, sistemes i impressió. Aquest any tancarà amb una facturació de 27 milions d’euros, una xifra que suposarà un increment d’un 23% respecte a la del 2020. Aquest grup està integrat per sis empreses. La principal d’elles és Sistemes d’Organització, que és la que ha adquirit el 66% de participacions del capital social de VI3. En tot cas, les dues firmes continuaran de forma separada perquè tenen mercats complementaris. Sistemes d’Organització es concentra en grans empreses, administració pública i pimes a la zona del Bages i Osona. En canvi, la firma sabadellenca té el seu mercat en les pimes del Vallès i Barcelona. “Això fa que mantingui estructures separades perquè aporta un nou negoci”, ha apuntat Cerdà.

Aquesta aliança estratègica permetrà disposar d’una millor xarxa comercial, logística i de suport tècnic. “Podem atendre més clients, ens integrem en un grup amb més volum de venda i això ens permet més capacitat de compra”, ha remarcat Cerdà, que ha afegit que “en un món en què el mercat està bastant estancat, aquestes aliances apareixen com a imprescindibles”.

La plantilla es mantindrà estable i no es preveu canviar la marca de VI3 a curt termini. Tot i això, durant el pròxim any incorporarà la marca de Control Group. VI3 informàtica es va fundar el 1994 a Sabadell. Compta amb una plantilla de 14 treballadors i es dedica a la comercialització de programari d’IT, informàtica empresarial i solucions d’impressió.

Comentaris
To Top