Publicitat
Ciutat

Dotze contenidors, tres cotxes i dos arbres cremats en menys de sis hores

Les flames als contenidors a la Serra d'en Camaró / CEDIDA

Nova onada de crema de contenidors, aquest cop en menys de sis hores a Sabadell i amb una afectació significativa. En menys de sis hores van cremar dotze contenidors, tres arbres i dos cotxes.

En primer foc es va registrar a les 16.24 hores a la carretera de Terrassa amb el carrer Manuel de Falla, al barri de Can Rull. Les flames es va originar un incendi a un contenidor de reciclatge per causes desconegudes. Una dotació dels bombers va apagar les flames.

Poc després, a les 17,38 hores, se'n va registrar un altre, al carrer Sèneca amb la plaça Magdalena Calonge, a la Serra d'en Camaró, afectant sis contenidors de reciclatge i tres vehicles que estaven estacionats a prop. Hi van intervenir una dotació dels bombers i una de la Policia Municipal.

Publicitat

Un tercer foc es va registrar a les 19.45 hores, a l'alçada del número 9 del carrer Hongria, a Can Gambús, afectant quatre contenidors de reciclatge i dos arbres de manera parcial. Hi van intervenir una dotació dels bombers i una de la Policia Municipal.

El darrer va produir-se a les 21.45 hores al carrer Doctor Balari amb el carrer Lepant, a l'Eixample, afectant únicament un contenidor de reciclatge. Una dotació dels bombers van apagar el foc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top