Publicitat
Ciutat

Recta final per sotmetre la proposta del Pla de Mobilitat del Vallès a informació pública

La reunió ha agrupat representants dels dos vallesos / TeS

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha presidit aquest dimarts l’última reunió de treball amb representants municipals i comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental per enllestir la proposta del Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV), que se sotmetrà a informació pública a finals d’any. Aquest pla ha de definir, de manera consensuada amb els agents socials i territorials, les necessitats en infraestructures i serveis d’aquest àmbit.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat la redacció d’aquest pla, amb la col·laboració dels Consells Comarcals del Vallès Oriental i Occidental. Durant tot el procés, s’ha treballat de manera participada amb els agents socials i territorials, mitjançant uns comitès tècnics i socials que s’han reunit periòdicament. A més, s’ha realitzat un procés participatiu obert a les aportacions de la ciutadania.

Publicitat

Les actuacions incloses en el PEMV estan estructurades en sis eixos temàtics: transport públic ferroviari, transport públic per carretera, mobilitat a peu i en bicicleta, xarxa viària, mobilitat de mercaderies i mesures de gestió de la mobilitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top