Ciutat

La Xurreria La Floresta, protagonista del nou anunci contra la violència masclista de l'Ajuntament de Barcelona

La Xurreria La Floresta de Sabadell és la protagonista del nou anunci contra la violència masclista de l'Ajuntament de Barcelona. L'spot es va rodar el passat 25 d'octubre a l'avinguda del Cantàbric de Badia del Vallès, al costat del polígon sabadellenc de Sant Pau de Riu-sec, segons ha pogut saber aquest diari.

Publicitat

Amb aquest anunci l'Ajuntament de Barcelona vol promoure que els homes tinguin un rol actiu en la denúncia de les violències masclistes. A les imatges es pot veure com dos amics tornen de festa, fan parada a la xurreria i, mentre esperen, un dels dos fa diferents comentaris sexistes reprovats per l'altre.

Imatges del rodatge

/ CEDIDA

/ CEDIDA

/ CEDIDA

/ CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top