Publicitat
Diners

Intecat causa furor en la inauguració de la nova botiga a l'edifici Rambla One

Intecat ha inaugurat la seva nova botiga de productes Apple aquest dijous a la tarda. En els darrers dies l'empresa s'ha estat traslladant des del número 14 de la mateixa via i des d'ara atendrà els seus clients en aquest nou punt de venda. L'obertura de l'establiment ha generat una gran expectació entre desenes de persones que s'han esperat a les portes del nou local.

La nova botiga Intecat a l'edifici Rambla One / LLUÍS FRANCO

Es tracta d'un local més espaiós, de 180 metres quadrats a peu de carrer. També compta 400 metres metres quadrats al soterrani, que es convertirà en la seu central de l'empresa, amb sales de reunions i inclourà el departament de Màrqueting, logística i serveis centrals.

Amb aquesta ampliació, el local podrà disposar d’un servei d’atenció tècnica (SAT) i d’una taula (flextable) amb capacitat per a vuit persones per fer formacions. Respecte a l'altra botiga s'ha incrementat la zona de demostració amb vuit taules de productes. A més, hi ha dues taules amb tots els models d’iPhone, a banda d’un espai per a iPads i Macbooks. L’establiment tindrà sis persones d’atenció al client i dos tècnics.

Publicitat

El director general d'Intecat, Òscar Fàbregas, ha destacat que l'empresa sabadellenca ha seguit l'estratègia d'Apple de buscar botigues "més experiencials on es puguin oferir serveis". Per tant, són establiments amples "on el client pugui estar molta estona per xerrar, compartir impressions i parlar de tecnologia".

Intecat és una empresa sabadellenca que té onze punts de venda –sis a Catalunya, 3 a Astúries i 2 a les Illes Balears–. Té una plantilla de 100 treballadors. Fàbregas ha valorat molt positivament l'expectació que ha generat el trasllat de la botiga. "Ens agrada l'expectació i que el client gaudeixi de les experiències".

Dos treballadors de la botiga enllestint els últims detalls / LLUÍS FRANCO

Durant el dia s'ha pogut veure una de les imatges curioses de la jornada a l'entrada de l'establiment, on un jove, Ángel Olivares, assegura que esperava l'obertura des de les 6.45 h, al qual s'han sumat quatre persones més fins al migdia i desenes de més fins la inauguració oficial. L'objectiu d'Olivares era ser el primer per obtenir el regal d'uns auriculars Beats EP, que s'han regalat als cinc primers de la cua. Per la resta d'assistents s'han ofert descomptes i s'han fet altres regals.

Ángel Olivares, el primer de la cua, aquest migdia / ALBERT SEGURA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top