Ciutat

En portada: Sabadell vol ser 'Smart'

A la portada d'aquest cap de setmana destaquem els 10 projectes del programa Triangulum per a Sabadell. La meitat d'ells estan en fase d'implementació, i la resta estan encara a mig desenvolupar, però conformen l’agenda innovadora de Sabadell i són possibles projectes de futur per a la ciutat.

Dediquem un espai també per a la cultura. Diversos artistes urbans de la ciutat han identificat una seixantena de parets i murs de Sabadell que podrien enriquir-se pintant-se amb grafits. Estan en converses amb l'Ajuntament per fer-ho de manera legal. I destaquem també el Gran Recapte 2019, que acaba aquest dissabte i que té per objectiu assolir les 86 tones d'aliments.

Publicitat

I tenim suplement D.S. Cases, dedicat aquest cop al 'home staging' i als productes nadalencs per la llar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top