Ciutat

El 45è Premi David premia els cinc millors estudiants d’FP

Els guardonats a la 44a edició dels Premis David, l'any passat / VICTÒRIA ROVIRA

Gabriel Sánchez, Silvia Parreño, Zakariae Meghaouia, Santiago Soler i Ismael Gragera. Ells han estat els afortunats de la 45a edició del Premi David, que ha distingit aquests cinc alumnes de l’institut Escola Industrial, l’institut Agustí Serra, de l’institut la Ferreria i de l’institut Palau Ausit. Així ho ha fet públic David Fundació i el Centre Metal·lúrgic, que avança que l’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dimarts 3 de desembre.

El guardó distingeix als millors estudiants de cicles formatius en les famílies professionals d’electricitat i electrònica, fabricació mecànica, transport i manteniment de vehicles, instal·lacions i manteniment i informàtica i comunicacions, tant grau mitjà com superior. 

La Comissió d’Avaluació de Mèrits ha dictaminat que el primer premi, corresponent a grau mitjà i amb una dotació de 1.500 € serà per a Sánchez. El segon premi, valorat en 1.000 € per a l’alumna Parreño i el tercer premi, amb una dotació de 500 €, el rebràMeghaouia.

Així mateix, en grau superior, el primer premi de 2.000€ és per a Soler Morga de l’institut Escola Industrial i el segon premi, valorat en 1.000 €, s’atorga a Gragera, de l’institut La Ferreria.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper dimarts 3 de desembre a les 19.00h a l’Auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. A tots els alumnes premiats se’ls lliurarà la dotació econòmica i un diploma acreditatiu per la seva participació en el Premi David 2019, a més de l’assistència gratuïta a dos cursos que es realitzin a ESEC Centre Formació durant el curs lectiu 2020.

A aquesta edició del certamen assistirà Iu Franquesa, dissenyador sabadellenc que ha creat una marca de texans made in Sabadell.

Comentaris
To Top